Yrityksemme

 

1 YRITYKSEMME

 

Toimitilamme sijaitsevat Eurajoella Osuuspankin liiketalossa. Osakeyhtiömme perustettiin vapun aattona 1999, mutta ATK-palvelujamme olemme tarjonneet Rauman talousalueelle jo vuodesta 1986. 

 

Yrityksemme kuuluu Suomen Yrittäjiin Eurajoen paikallisyhdistyksen jäsenenä. Kari Tiihonen toimii Eurajoen Yrittäjät Ry:n hallituksen varapuheenjohtajana ja on toimessaan ottanut omaksi tehtäväkseen parantaa yrittäjien tietotekniikan hyödyntämistä ja näkymistä WWW-sivuilla.

 

Yrityksemme on myös Rauman Kauppakamarin jäsen.

 

Kuulumme myös Electropoli Rauma –yritysverkostoon, jossa on mukana elektroniikka-, muovi- ja metallialan yrityksiä tarjoamassa asiakkailleen yhteistyön tuomaa voimaa, monipuolisuutta ja kokonaisratkaisuja.

 

Eurojen käyttöön siirryimme heti 1.1.1999. Siitä alkaen laskutuksemme ja kirjanpitomme on hoidettu euroina. Olemmekin hankkineet itsellemme arvokasta kokemusta eurojen käytöstä – kokemusta, jota olemme tarjonneet edelleen asiakkaillemme.

 

Noudatamme IT2000 Tietotekniika-alan sopimusehtoja, jotka ovat laatineet Keskuskauppakamari, Suomen Logistiikkayhdistys Ry, Tietotekniikan liitto Ry ja Tietotekniikan Palveluliitto TIPAL Ry.

 

WWW-sivumme sijaitsevat osoitteessa www.terameri.fi.

Viimeksi muokattu: 26.5.2004