ATK-palvelumme

 

2 ATK-PALVELUMME 

 

Palvelemme asiakkaitamme pyrkien turvaamaan jatkuvan tietotekniikan hyväksikäytön ja minimoimaan mahdollisten käyttökatkoksien pituudet.

 

2.1 Asiantuntijapalvelut

 

Toimimme erilaisissa asiantuntijatehtävissä esim. uusien ATK-järjestelmien suunnittelu- ja toteutusvaiheessa. Pyrimme silloinkin tarkastelemaan asioita juuri Teidän kannaltanne katsottuna.

 

2.2 DOS- ja Windows-ohjelmointi

 

Ellei sopivaa valmisohjelmistoa löydy, ohjelmoimme tarvittavan ohjelmiston DOS-ympäristöön Borland Pascalilla ja Windows-ympäristöön Delphillä.

 

2.3 WWW-sivustojen laatiminen ja ylläpito

 

Laadimme yrityksille ja yhdistyksille WWW-sivustoja. Valmiit sivut voimme pitää ajan tasalla tai voimme opastaa Teille niiden ylläpitämisen.

 

2.4 Tietokoneautomaatio

 

Toimitamme mikrotietokoneen, johon olemme lisänneet tarvittavat mittaus- ja ohjauskortit. Teemme lisäksi tietokoneeseen tarvittavan ohjaus- ja hallintaohjelmiston. Liitämme näin saadun ohjausjärjestelmän sähkökaapin kautta esim. tuotantolaitteisiinne tai ilmastointilaitteisiinne. Sitten saammekin käyttövalmiin tietokoneohjatun järjestelmän, jossa on tavallisesti ominaisuuksia, joita ei etukäteen osattu edes kuvitella!

 

2.5 Automaatiohuolto

 

Kun automaatiojärjestelmä pettää, on se saatava nopeasti käyttökuntoon. Vuosien varrella olemme saattaneet lukuisia kertoja tuotannon jatkumaan ja estäneet tuotantolinjojen käyttökatkoja etukäteen.

 

Viimeksi muokattu: 26.5.2004